Diensten
  1. Home
  2.  » Diensten

Diensten bij Mondhygiënepraktijk Siebers & Hazenberg

Wij zijn een vrijgevestigde praktijk. Dit betekent dat u zonder verwijzing van uw tandarts van de behandelingen en diensten bij Mondhygiënepraktijk Siebers & Hazenberg gebruik kunt maken.  Mocht u toch via uw tandarts in het bezit zijn van een verwijsbrief dan kunt u die meenemen.

Bent u nieuw in onze praktijk?

Wanneer u nieuw bent in onze praktijk, wordt er tijdens de eerste afspraak een inventarisatie van uw wensen gemaakt en/of worden uw problemen in kaart gebracht. Dit leidt gezamenlijk tot een persoonlijk behandelplan. Het is daarbij ook van belang dat wij goed op de hoogte zijn van uw gezondheid en daarom nemen we ook de algemene vragenlijst gezondheid met u door. Vanzelfsprekend krijgt u een begroting van de te verwachten kosten.

Vergeet u bij een eerste afspraak niet uw paspoort / identiteitskaart en uw bewijs van verzekering mee te nemen!

Onze behandelingen

Kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen, zo luidt het spreekwoord. En in de mondzorg is dat ons streven. Preventie staat dan ook hoog in het vaandel.

Tandvleesproblemen

De gezondheid van het tandvlees is ontzettend belangrijk. Samen met het kaakbot vormt tandvlees het fundament van tanden en kiezen.

Bleken

U wilt toch ook een stralend gebit ….
Om weer wittere tanden te krijgen en uw gebit een frissere uitstraling te geven, kunt u kiezen voor tandenbleken als aanvulling op uw mondverzorging.

Airflow

De Airflow is een apparaat waar met kracht water uitkomt met hele fijne poederkorrels. Het apparaat verwijdert plak en aanslag. De korreltjes zijn dusdanig klein dat wij het voor uw tandvlees beschouwen als het meest veilige apparaat dat er is.