Bleken
  1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » Bleken

U wilt toch ook een stralend gebit ….

Om weer wittere tanden te krijgen en uw gebit een frissere uitstraling te geven, kunt u kiezen voor tandenbleken als aanvulling op uw mondverzorging. Diverse mogelijkheden en systemen kunt u zelf via het internet kopen. Doordat deze producten vaak lagere concentraties gebruiken, is de werkzaamheid nogal divers. Mondhygiëne praktijk Siebers & Hazenberg biedt u de mogelijkheid om onder toezicht van een professional te bleken, zodat de ontwikkeling van tanden en eventueel het tandvlees onder controle wordt gehouden.

Procedure bleken

Bij de eerste keer wordt een afspraak gemaakt om de mogelijkheden voor uw gebit te beoordelen en te controleren of er geen tandsteen aanwezig is. Dat laatste is belangrijk want daar waar tandsteen zit, kan niet gebleekt worden. Helaas komt het incidenteel voor dat tijdens deze afspraak de conclusie getrokken wordt dat bleken voor u geen optie is. Dat vinden wij nog altijd beter dan achteraf constateren dat bleken niet het gewenste resultaat brengt. Mocht bleken mogelijk zijn, dan wordt met u een kleur bepaald. Tevens maken wij een gebitsafdruk. U wordt de procedure uitgelegd en een voedingsadvies waar u na het bleken rekening mee dient te houden.

 

Bleken bij Mondhygiënepraktijk Siebers & Hazenberg

Vervolg bleken

Tijdens een vervolgafspraak wordt uw gebit gedurende ongeveer 2 uur gebleekt. Daarna wordt gekeken welke kleur is bereikt en kunt u met een stralend gebit naar huis. Dankzij de gebitsafdruk bij de eerste afspraak, kunnen wij een tevens een “touch up” kit meegeven. Na verloop van tijd kunt u hiermee zelf thuis de kleur verfrissen en enigszins ophalen, zodat u zo lang mogelijk plezier zult beleven van uw behandeling.

Mijn gebit oogt gewoon weer een stuk frisser.