Disclaimer
  1. Home
  2.  » Disclaimer

Disclaimer

In deze disclaimer vindt u informatie over de informatie op deze site. De informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen daarvan hangen af van ieders persoonlijke situatie. Mondhygiënepraktijk Siebers-Hazenberg wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons via info@siebersenhazenberg.com melden, wij stellen dat zeer op prijs!

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites, organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites gaat, verlaat u de  Mondhygiënepraktijk Siebers-Hazenberg website en bent u gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die u bezoekt. Mondhygiënepraktijk Siebers-Hazenberg is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Gebruiksvoorwaarden

Mondhygiënepraktijk Siebers-Hazenberg bezit het auteursrecht op de informatie die via Mondhygiënepraktijk Siebers-Hazenberg wordt verstrekt. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mondhygiënepraktijk Siebers-Hazenberg.