Het team
  1. Home
  2.  » 
  3. Over ons
  4.  » Het team

Welkom aan nieuwe cliënten

We zijn in de gelukkige omstandigheid weer nieuwe cliënten in te schrijven. Om bij ons in te schrijven hebben we gegevens van u nodig. Het is daarom het makkelijkste dit telefonische te doen van maandag tot en met donderdag in de ochtend uren.

 

Het team van Mondhygiënepraktijk Siebers & Hazenberg

Het team van Mondhygiënepraktijk Siebers & Hazenberg bestaat uit verschillende personen. Wij stellen hen graag aan u voor:

{

Christel Siebers-Verhoeven

Mondhygiënist

Christel is in 1993 afgestudeerd aan de opleiding mondhygiëne te Utrecht. Sindsdien is ze in een aantal disciplines werkzaam geweest waaronder een parodontologiepraktijk en een algemene praktijk. In 1997 is ze haar eigen praktijk gestart. Christel is actief binnen de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten, waarvan ze vanzelfsprekend ook lid is. Verder is Christel lid van het Ivoren Kruis, NVvP (Nederlands Vereniging voor Parodontologie) en neemt ze deel aan Intercollegiaal Overleg (ICO). Met de Eindhovense afdeling won zij in 2019 de eerste Passieprijs. Christel staat ingeschreven in het Kwaliteits Register voor Mondhygiënisten (KRM)

{

Kirsten Hazenberg

Mondhygiënist

Kirsten is in 1998 afgestudeerd aan de opleiding mondhygiëne te Nijmegen. Sindsdien is ze werkzaam geweest in een parodontologiepraktijk, orthodontistenpraktijk, kliniek voor implantologie en een algemene praktijk. Vanaf 2012 is ze mede eigenaresse van Siebers & Hazenberg. Kirsten is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en neemt deel aan InterCollegiaal overleg. Kirsten staat ingeschreven in het Kwaliteits Register voor Mondhygiënisten (KRM).

{

Merel Heiligers

Mondhygiënist

Merel is als mondhygiënist Bachelor of Health in 2015 afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde in Utrecht. Sinds mei 2016 is Merel werkzaam bij mondhygiënepraktijk Siebers & Hazenberg, inmiddels in de hoedanigheid van zelfstandig mondhygiënist.

{

Anneke Toonders

Praktijkondersteuning

Anneke is sinds 2013 werkzaam als praktijkondersteunster binnen het team van Mondhygiënepraktijk Siebers en Hazenberg. Zij draagt zorg voor alle (administratieve) processen op de achtergrond. Tevens beantwoordt zij telefonisch vrijwel alle vragen van patiënten. In het verleden is Anneke werkzaam geweest in diverse administratieve functies in het bedrijfsleven.